Szolgáltatás

Kiemelkedően fontos számunkra, hogy úgy az oktatás mint a vizsgák idején is mindenki tisztában legyen azzal, hogy az akadályok leküzdésében számíthatnak a segítségünkre. Éppen ezért a Hargita Oktatási és Szolgáltató Kft. lehetőséget nyújt saját tanulói számára, különböző ingyenes szolgáltatások igénybevételére.

A vizsgákat megelőzően előzetes tudásszint-felmérést végzünk, melynek célja a tanulók korábban megszerzett ismereteinek, készségeinek és gyakorlati tapasztalatainak a felmérése  és értékelése. Ennek folyamata és eredménye segíti a tanulókat abban, hogy felismerjék fejlődésük mértékét a tanfolyam kezdete óta, illetve tisztán lássák azokat az esetleges hiányosságokat, melyeket vizsgáig pótolniuk kell.

Ugyanakkor az oktató valós képet kap arról, melyek azok a területek, melyeknek elsajátítása nehézséget jelentett tanulói számára, miket kell esetleg újból elmagyarázni nekik. Az előzetes tudásszint-felmérést a tanfolyamvezető végzi.

A sikeres OKJ-s vizsgák letétele után lehetőség nyílik (térítés ellenében) Europass betétlap igénylésére az Európai Únió bármelyik hivatalos nyelvén.

A sikeres hatósági vizsgák után az ezt igényelő tanuló számára munkahely-keresési segítséget nyújtunk: a fejvadász cégektől heti többszöri rendszerességgel érkező Komárom-Esztergom megyei álláslehetőségeket e-mailben továbbítjuk tanulóinknak.

Továbbá, igény esetén segítünk az önéletrajz valamint motivációs levél elkészítésében is.

Céges megrendelés esetén a megrendelő cég igényeinek (úgymint a tanfolyam helyszíne, az oktatás időpontok ütemezése, a csoport létszáma) függvényében kihelyezett képzést és helyben való vizsgázási lehetőséget is biztosítunk!